|
מצויינות בעיצוב
אות המצויינות בעיצוב הוענק במקסיקו לפרופ' ירום ורדימון
פרופ' ירום ורדימון, דיקאן הפקולטה לעיצוב וסגן הנשיא לעניינים אקדמיים בשנקר בי"ס גבוה להנדסה ולעיצוב, הוא זוכה אות המצויינות בעיצוב על הישגיו המקצועיים ועל תרומתו לאקדמיה ולעיצוב הבינלאומי. האות הוענק לורדימון באירוע חגיגי שהתקיים במקסיקו , במסגרת ועידת העיצוב דיזניו 2005 לרגל שנת העיצוב.
זוכים נוספים באות העיצוב היוקרתי: גרט דאמבאר, מגדולי המעצבים הגרפיים בהולנד,לשעבר ראש המחלקה ב- Royal College of Art, לונדון.
ובראד הולנד, מאייר אמריקאי מהמובילים בתחום שעובד בין היתר עבור המגזינים הנחשבים: PLAYBOY, NEW YORKER MAGAZINE.
פרופ' ורדימון זכה בעבר באות המצויינות לעיצוב של ארגון העיצוב הבינלאומי ICOGRADA . הוא גם חבר כבוד של ART DIRECTORS CLUB OF NEW YORK ועמית (IBM) של ועידת אספן לאדריכלות ולעיצוב.
בימים אלה, מוצגות שתיים עבודות בנושא שימור הטבע והסביבה בטריאנלה EKOPLAGAT , המוזיאון לאמנות זילינה, סלובקיה.
קישורים:
לימודי עיצוב בשנקר בי'ס גבוה להנדסה ולעיצוב
|