|
חנות קונספט ייחודית // תערוכת העיצוב מילאנו 2014
בהמשך למסע הסיקור שלנו את תערוכת העיצוב במילאנו, נבקר הפעם בחנות קונספט מיוחדת במינה שנמצאת באזור מבודד במילאנו, בבית חרושת לייצור עניבות ששוקם והפך לחנות / גלריה אותה מנהלת רוסנה אורלנדי. בחנות מוצגים רהיטים וחפצי אומנות ייחודיים במינם בסוג של עירבוביה. לעיתים לא ברור מהו חפץ שימושי ומהו פסל. האוסף מורכב מרהיטים של מעצבים צעירים ופורצי דרך מרחבי כל העולם יחד עם רהיטים וחפצי עיצוב של מעצבים מוכרים ומבוססים והוא מסודר ברחבי החללים הגדולים והחצר המרכזית באופן מעורר השראה ומפתיע.

אוסף רהיטים של המעצב ההולנדי Piet Hein Eek העובד עם חומרים ממוחזרים. הוא מוכר במיוחד בזכות רהיטים שהוא מייצר משילובים של פיסות עץ ממוחזרות ומהן הוא יוצר גם דוגמאות של טאפטים יפיפיים

תמונות נוספות של יצירות המעצב ובהן כוננית ספרים מברזל, עץ וזכוכית העשויה ממסגרות ישנות של חלונות.

סטודיו לעיצוב רהיטים הממוקם בבירות. נוסד על ידי שתי נשים Hoda Baroudi ו Maria Hidri אשר שם לו למטרה לשמר טכניקות של רקמה ועבודות יד עתיקות. הרהיטים מיוצרים בעבודת יד מוקפדת ויוצרים עולם קסום ומיוחד של צבע וטקסטורה.


מעצבת צעירה מסלובניה אשר עיצבה כבר בעבר מוצרים עבור חברת moooi ו moroso וזה לה שיתוף הפעולה השני עם Rosana Orlandi


חלל המרתף בחנות / גלריה רוסנה אורלנדי:

דיווחה וצילמה מהשטח: מעצבת הפנים ענת מרוק כפן, סטודיו 360°
|