אירוע אירוע ''להרגיש נגישות 2023'' בנמל תל אביב || ארועים

ארועים - נכתב ב: ‏יום שלישי ‏09 ‏מאי ‏2023 כתב by Archijob6

אירוע ''להרגיש נגישות 2023'' בנמל תל-אביב:
בים, באוויר וביבשה. עמותת נגישות ישראל בשיתוף עיריית תל אביב-יפו, נמל תל אביב ומשרד התרבות והספורט יקיימו הפנינג נגישות חוויתי, חינוכי וערכי לכל המשפחה, במטרה לעלות את המודעות לנגישות, ספורט נכים, אנשים עם מוגבלות והפוטנציאל הגלום בהם.

ההפנינג יכלול משט מפרשיות ויאכטות, מטס של מטוסים קלים ומסוקים בהשתתפות טייסים וילדים עם מוגבלויות, תחנות ספורט נכים התנסותיות חווייתיות המיועדות לקהל ללא מוגבלויות במטרה לחשוף להתמודדות היום-יומית של כ-1.6 מיליון ישראלים עם מוגבלויות ועוד.
האירוע יתקיים באוויר, בים וביבשה ויכלול: משט מפרשיות ויאכטות מול נמל תל-אביב, מטס הזדהות של מטוסים קלים ומסוקים לאורך חופי תל-אביב-יפו והרצליה - בהשתתפות טייסים וילדים עם מוגבלויות, תחנות התנסות חווייתיות בשילוב משחקי ראווה בספורט נכים והפנינג ספורט פרא-אולימפי לקידום המודעות החיובית לנגישות, ספורט נכים, אנשים עם מוגבלות והפוטנציאל הגלום בהם.


להרגיש נגישות - צילום גיא טייב


להרגיש נגישות - צילום גיא טייב

האירוע יפגיש את הקהל הרחב ללא המוגבלות עם אנשים עם מוגבלויות שונות ויחשוף אותם להתמודדות היום-יומית של כמיליון ושש מאות אלף ישראלים באמצעות התנסות חווייתית וכיפית במגוון פעולות מאתגרות כמו: יצירת גרפיטי צבעוני ללא שימוש בידיים, היכרות עם שפת הסימנים וחשיפה לעולם החירשים, משחקי ספורט כמו כדורסל כיסאות גלגלים, טניס בכיסאות גלגלים, כדור שער [כדורגל עיוורים] עם כיסוי עיניים, אופני ידיים ואופני טנדם עם כיסוי עיניים, מסלול מכשולים לכיסא גלגלים ועוד.
עמותת נגישות ישראל, שמציינת 24 שנות פעילות, מקיימת את האירוע זו השנה התשיעית, בשיתוף ההתאחדות לספורט נכים, הוועד הפראלימפי, עיריית תל-אביב-יפו, רשות הספורט העירונית, נמל תל-אביב, משרד התרבות והספורט וארגון נכי צה'ל.

יום שישי, 12 במאי | 12:00 - 15:30
נמל תל אביב
הכניסה בחינם

פרטים על ההפנינג באתר נגישות ישראל >> בלחיצה כאן




חדשות - כותרות
חיסכון של מאות אלפי שקלים - איך אנחנו עושים את זה?חיסכון של מאות אלפי שקלים – איך אנחנו עושים את זה?

מה שנשאר תערוכת יחיד | נעמה עילםמה שנשאר תערוכת יחיד | נעמה עילם

הישג חשוב לזכויות המיגון בתל אביב-יפו - התאחדות האדריכלים ובוני הערים בישראלהישג חשוב לזכויות המיגון בתל אביב-יפו - התאחדות האדריכלים ובוני הערים בישראל

תכנון ועיצוב מטה חברה בברזילתכנון ועיצוב מטה חברה בברזיל

למרות הכל: ענף האדריכלות והעיצוב בתנועהלמרות הכל: ענף האדריכלות והעיצוב בתנועה

רענון אביבי לבית: מבצעים והשקות לפסחרענון אביבי לבית: מבצעים והשקות לפסח

מול הכנרת: בית שמרגיש כמו חופשה - אדריכלות ועיצוב:  סטודיו רות ולבנה מול הכנרת: בית שמרגיש כמו חופשה - אדריכלות ועיצוב:  סטודיו 'רות ולבנה' 

צבע כאמירה של שמחה: השפה האופטימית של סטודיו טולהצבע כאמירה של שמחה: השפה האופטימית של סטודיו טולה

נשים שיודעות לבנות, לעצב ולהוביל נשים שיודעות לבנות, לעצב ולהוביל 

קולקציות 2026 אביבקולקציות 2026 אביב

דווקא עכשיו: צאו החוצה  מאת שי דוד, מעצב נוף, כרכום דווקא עכשיו: צאו החוצה  מאת שי דוד, מעצב נוף, כרכום 

הגוונים החדשים באקריל - בלורןהגוונים החדשים באקריל - בלורן

מלון בוטיק פרטי: דירה בראשון לציון שעוצבה כפרק חיים חדש - מעצבת פנים שני חיוטמלון בוטיק פרטי: דירה בראשון לציון שעוצבה כפרק חיים חדש - מעצבת פנים שני חיוט

לא רק עיצוב - יצירה מחדש של בית - מעצבת פנים גלית ששון לא רק עיצוב - יצירה מחדש של בית - מעצבת פנים גלית ששון 

הצד השמח של העיצוב: הבחירות שעושות חג בביתהצד השמח של העיצוב: הבחירות שעושות חג בבית


לכל כותרות החדשות



‎Archijob‎