פסטיבל מוסררה מיקס חוזר
|| ארועים
פסטיבל האמנות והמוזיקה הבינלאומי ''מוסררה מיקס'' חוזר זו השנה ה-21 לבניין ההיסטורי של בית הספר ולבית קנדה, עם תוכנית רב-תחומית עשירה הכוללת פרפורמנס, וידאו-ארט, הופעות מוזיקה, עבודות אודיו-ויזואליות ותוכנית סרטי מחאה. תוכנית הפסטיבל מתמקדת ביוצרים שעוסקים בנושאים של מהפכה ושינוי. נוכחים בה אמנים שעוסקים בשינוי חברתי בחיים ובאמנות, מוזיקאים שהמוזיקה שלהם נוגעת בתשתית הרגשית והאנרגטית של מהפכות, מוזיקאים שפועלים בתחומים יצירתיים ואמנותיים מהפכניים ופורצי דרך, אמנים שעוסקים בשינויים תודעתיים ומוזיקאים שהשתמשו בתקופת הקורונה כדי לייסד לעצמם פרקטיקות חדשות.
מוסררה מיקס הוא פסטיבל בינלאומי רב-תחומי, המתקיים זו השנה ה-21 ביוזמתו ובהפקתו של מוסררה – בית הספר לאמנות וחברה ע''ש נגר. הפסטיבל משמש מוקד להתרחשויות אמנותיות וחברתיות, המגלמות את ההוויה התרבותית והפוליטית של ירושלים בפרט, ושל ישראל בכלל, תוך כדי התכתבות עם רעיון מרכזי אחד. שם הפסטיבל ה-21 הוא ''טונים גבוהים''.
הפסטיבל משמש ביטוי לתפישה של בית הספר, תפישה המאמינה בתפקיד המשמעותי של תהליך יצירה המפנה מבט אל החברה ואל הזהויות המרכיבות אותה ובכוח שיש לפסטיבל כחלק מהתהליך החינוכי של הסטודנטים הלומדים בבית הספר.
חיה רוקין ברקמן, בזווית. קרדיט צילום: אורי ברקת
אוי דיוויז'ן, האונטרנציונל. קרדיט צילום: ג'ורג' בראונשוויג
בית הספר לאמנות וחברה ע''ש נגר מזמין את הקהל הרחב להשתתף באירועים המתקיימים במהלך ימי הפסטיבל, לחוות את השכונה, לשוטט בין סמטאותיה, להתארח בחצרות הפנימיות של בתיה, לפגוש את תושביה וליהנות ממיטב היצירה הרב-תחומית הנוצרת עכשיו בישראל ובעולם.
פסטיבל מוסררה מיקס,
פתיחה: 30.11.2021
נעילה: 2.12.2021
בבית הספר לאמנות וחברה מוסררה ע''ש נגר
רחוב הע''ח 9, ירושלים
הכניסה חופשית לכל אירועי המוזיקה והאמנות, בכפוף להנחיות התו הירוק.
לפרטים נוספים ניתן להיכנס לאתר הפסטיבל: https://www.musraramixfest.org.il/he/
|
|
למרות הכל: ענף האדריכלות והעיצוב בתנועה
רענון אביבי לבית: מבצעים והשקות לפסח
מול הכנרת: בית שמרגיש כמו חופשה - אדריכלות ועיצוב: סטודיו 'רות ולבנה'
צבע כאמירה של שמחה: השפה האופטימית של סטודיו טולה
נשים שיודעות לבנות, לעצב ולהוביל
קולקציות 2026 אביב
דווקא עכשיו: צאו החוצה מאת שי דוד, מעצב נוף, כרכום
הגוונים החדשים באקריל - בלורן
מלון בוטיק פרטי: דירה בראשון לציון שעוצבה כפרק חיים חדש - מעצבת פנים שני חיוט
לא רק עיצוב - יצירה מחדש של בית - מעצבת פנים גלית ששון
הצד השמח של העיצוב: הבחירות שעושות חג בבית
אהבה על שרטוטים: כשהשיפוץ הופך למבחן הזוגיות
הוא רצה מודרני. היא חלמה כפרי. והמעצבות? מצאו דרך שלישית
עולם המטבחים: כל מה שרצית לדעת
ט״ו בשבט בבית – אדריכלות ועיצוב כדרך חיים המחוברת לטבע