סדנאת קומיקס בסלון העירוני - בית אריאלהסדנאת קומיקס בסלון העירוני - בית אריאלה || ארועים

ארועים - נכתב ב: ‏יום ראשון ‏04 ‏יולי ‏2021
תאריך הארוע: 7.8.2021
כתב by Archijob6

בסלון העירוני של בית אריאלה תתקיים סדנת קומיקס חגיגית של חבורת A4 – קבוצה המונה את טובי יוצרי הקומיקס האלטרנטיבי של ישראל. במרכז האירוע תתקיים סדנת 7A בה יוצרי קומיקס עצמאים יוכלו להביא את יצירותיהם ולארוז אותם לחוברות קטנות בעלות 16 עמודים הנקראות - 7A, בשל גודל העמוד שלהן, חוברות הנחשבות בעיני יוצרי החבורה לגרסה קלילה יותר מחוברות הקומיקס הרגילות.

המשתתפים בסדנה יוכלו לפרוש את יצירותיהם על שולחנות גדולים, להנות מציוד היצירה אשר יעמוד לרשותם [דבק סיכות וכו', טושים הם המשתתפים מתבקשים להביא] ומתמיכה אומנותית אחד של השנייה. בנוסף לסדנת היצירה יוקמו דוכני מכירה של קומיקסים מוכרים של יוצרים כגון: חגילר, גלנדון ואיזבלה ועוד, וגם תתקיים הופעה של להקת הPאנק - 'נדפקת'.

חבורת A4 , קרדיט תמונה: גלנדון ואיזבלה.
חבורת A4 , קרדיט תמונה: גלנדון ואיזבלה.

חבורת A4 הוקמה בשנת 2003 על ידי דודו גבע, יובל כספי, ניר מטרסו, רפאל פוגל, פאולינה פוגל, אורן ג'קמן ועל ידי הצמד - גלנדון ואיזבלה. רעיון היוזמים היה יצירת קבוצה פתוחה שתדפיס במסגרת עצמאית יצירות קומיקס אינדיבידואליות של מגוון אמנים, ותמכור אותן בצורה משותפת ובפורמטים שונים לקהל הרחב. הקבוצה, שהוקמה ביוזמתו הראשית של גבע, קמה כאלטרנטיבה מחוץ למסגרות ממסדיות כמו מערכות עיתונים והוצאות ספרים.
במהרה הצליחו היוזמים ליצור קשר עם רוב אמני הקומיקס האלטרנטיביים, ששמחו להיות חלק מהחבורה החדשנית, עד שכעבור זמן הוציאו 100 חוברות. החבורה הצליחה להמריא ולגבש קהל קוראים, רובם מסצנת הקומיקס והאמנות התל אביבית, כשרוב החוברות נמכרו באירועים עצמאיים של החבורה וחלקם באירועי קומיקס שונים ברחבי הארץ.


בית אריאלה גאה להציג: מסיבת הגשה 7A - סדנת קומיקס בסלון העירוני
יום חמישי ה-8.7
19:00-22:00
בסלון העירוני, בית אריאלה, שאול המלך 71, תל אביב יפו.

חדשות - כותרות
תערוכת הגמר של בית הספר מוסררה בשנת 2026תערוכת הגמר של בית הספר מוסררה בשנת 2026

60 שנות ארכיטקטורה בבצלאל : כנס בוגרים/ות והשקת ארכיון חי60 שנות ארכיטקטורה בבצלאל : כנס בוגרים/ות והשקת ארכיון חי

חיסכון של מאות אלפי שקלים - איך אנחנו עושים את זה?חיסכון של מאות אלפי שקלים – איך אנחנו עושים את זה?

מה שנשאר תערוכת יחיד | נעמה עילםמה שנשאר תערוכת יחיד | נעמה עילם

הישג חשוב לזכויות המיגון בתל אביב-יפו - התאחדות האדריכלים ובוני הערים בישראלהישג חשוב לזכויות המיגון בתל אביב-יפו - התאחדות האדריכלים ובוני הערים בישראל

תכנון ועיצוב מטה חברה בברזילתכנון ועיצוב מטה חברה בברזיל

למרות הכל: ענף האדריכלות והעיצוב בתנועהלמרות הכל: ענף האדריכלות והעיצוב בתנועה

רענון אביבי לבית: מבצעים והשקות לפסחרענון אביבי לבית: מבצעים והשקות לפסח

מול הכנרת: בית שמרגיש כמו חופשה - אדריכלות ועיצוב:  סטודיו רות ולבנה מול הכנרת: בית שמרגיש כמו חופשה - אדריכלות ועיצוב:  סטודיו 'רות ולבנה' 

צבע כאמירה של שמחה: השפה האופטימית של סטודיו טולהצבע כאמירה של שמחה: השפה האופטימית של סטודיו טולה

נשים שיודעות לבנות, לעצב ולהוביל נשים שיודעות לבנות, לעצב ולהוביל 

קולקציות 2026 אביבקולקציות 2026 אביב

דווקא עכשיו: צאו החוצה  מאת שי דוד, מעצב נוף, כרכום דווקא עכשיו: צאו החוצה  מאת שי דוד, מעצב נוף, כרכום 

הגוונים החדשים באקריל - בלורןהגוונים החדשים באקריל - בלורן

מלון בוטיק פרטי: דירה בראשון לציון שעוצבה כפרק חיים חדש - מעצבת פנים שני חיוטמלון בוטיק פרטי: דירה בראשון לציון שעוצבה כפרק חיים חדש - מעצבת פנים שני חיוט


לכל כותרות החדשות



‎Archijob‎