ליצנים מפחידים גם בחופשה בחו''ל - השראה
|| פרויקטים
ליצנים מפחידים גם בחופשה בחו''ל // השראה
למי שאוהב אימה וליצנים מפחידים, יש הזדמנות להנות מהם גם במהלך חופשה בחו''ל בזכות טרנד מלונות האימה. בחודש אוקטובר נחגג ההלואין - ליל כל הקדושים, ולקראתו מלונות שונים מפחידים את אורחיהם, עם אווירה של רוחות רפאים, מכשפות, זומבים וגם ליצנים מפחידים.
מצאנו כמה מלונות שמפחידים את אורחיהם עם סיפורי אימה המתגלגלים בין החדרים ושהות שמבטיחה חוויה שלא תשכח:
מלון הליצנים בנבדה לא מומלץ לאורחים המפחדים מליצנים. המלון ממוקם במדבר בקצה עיירת רפאים שכוחת אל, שכבר שנים נקלעים אליה רק אופנוענים המטיילים לאורך ארה''ב או נהגי משאיות עייפים. המלון צמוד לבית קברות בו טמונים שרידיהם של אנשים שסיימו חייהם בקבורה מדברית מבלי שזהותם ידועה. המלון מושך מבקרים על ידי שלט ענק מואר בצורת ליצן, בכניסה לחדר הקבלה ממוקם ליצן בגודל טבעי המעוצב בצורה מגושמת, ובדלפק הקבלה מוצעים למכירה אפי ליצן אדומים מספוג במחיר של דולר.
מלון הליצנים בנבדה. By Famartin - Own work
מלון סטנלי בקולורדו אירח את הסופר סטיבן קינג ונתן לו את ההשראה לכתיבת רומן האימה ''הניצוץ''. המלון מציע לאורחיו סיורי רפאים הנערכים במלון בשעות הלילה. במלון נמצא פסנתר המנגן ללא נוכחות קלידן והעובדים טוענים שהנגנים הם עובדים לשעבר שחזרו לתפקידם לאחר מותם, כך גם מכשירי חשמל כמו טלוויזיות ונגנים שמתחילים לפעול באופן ספונטני מעצמם. המלון הרחיק לכת עד כדי כך ששכר חוקר פעילות על-טבעית המוביל את ציד הרפאים במלון.
מלון סטנלי בקולורדו שהיווה השראה לספר ''הניצוץ''. By Hustvedt -Own work
בטירה Dragsholm Slot בדנמרק התגלה במהלך השיפוץ שלד לבוש בשמלה לבנה בתוך החומות המתפוררות. ההערכה היא שמדובר בביתו של אציל לשעבר וצוות המלון מרבה לספר שאורחים חוזרים בפניהם על דמות של אישה המופיעה מאחוריהם כשהם מביטים במראות במלון הנעלמות כשמסובבים את הראש לאחור במהירות.
לדברי איל סגל מאתר הוטלס קומביינד, תיירות אימה היא טרנד שתמיד רלוונטי בענף המלונאות, המקבל רוח גבית מיצירות הוליוודיות כמו ''הניצוץ'', ''פסיכו'' וחג ליל כל הקדושים. אורחים המוכנים להניח את ראשיהם במלונות אלו הם בדרך כלל קבוצת חברים בגילאים צעירים, המצפים לחוות לילה מותח שלא יישכח במהרה. עלויות הלינה במלונות המיוחדים רגילות בהשוואה למלונות באזור ברמת ארוח דומה.
|
||||||||||
חיסכון של מאות אלפי שקלים – איך אנחנו עושים את זה?
מה שנשאר תערוכת יחיד | נעמה עילם
הישג חשוב לזכויות המיגון בתל אביב-יפו - התאחדות האדריכלים ובוני הערים בישראל
תכנון ועיצוב מטה חברה בברזיל
למרות הכל: ענף האדריכלות והעיצוב בתנועה
רענון אביבי לבית: מבצעים והשקות לפסח
מול הכנרת: בית שמרגיש כמו חופשה - אדריכלות ועיצוב: סטודיו 'רות ולבנה'
צבע כאמירה של שמחה: השפה האופטימית של סטודיו טולה
נשים שיודעות לבנות, לעצב ולהוביל
קולקציות 2026 אביב
דווקא עכשיו: צאו החוצה מאת שי דוד, מעצב נוף, כרכום
הגוונים החדשים באקריל - בלורן
מלון בוטיק פרטי: דירה בראשון לציון שעוצבה כפרק חיים חדש - מעצבת פנים שני חיוט
לא רק עיצוב - יצירה מחדש של בית - מעצבת פנים גלית ששון
הצד השמח של העיצוב: הבחירות שעושות חג בבית