Archijob - Studio לוח מודעות דרושים | חיפוש עבודה | לוח דירות | יד-2 מערכת הפורומים לימודי עיצוב - לימודי אדריכלות אדריכלים , מעצבים פנים , מהנדסים , קבלנים חברות ומוצרי בניה ועיצוב חדשות וארועים ראיונות אדריכלים ומעצבים חשיפת פרויקטים - אדריכלים ומעצבים סקר שכר אדריכלים מעצבים ומהנדסים תחרויות אדריכלות ועיצוב בינלאומיות לוח דרושים מאמרים המגזין של archijob archijob פרסום באתר archijob אודות archijob עמוד הבית - archijob קבעו כעמוד הבית שליחת פרויקטים ומאמרים לאתר - archijob יצירת קשר - archijob שרותי השמה תפריט עליון
לכניסה לפורום: חוקי בניה ונדל"ן לחצו כאן הדפסה
נושא:

חוק השילוט


מחבר ההודעה: דני- דוא"ל לכותב
בתאריך: 28/04/2004 23:22:27
לכניסה לפורום: חוקי בניה ונדל"ן לחצו כאן
הדפסה
שלום,
אני עושה איזה בדיקה בתחום פרסום החוצות והייתי שמח לדעת האם יש בכלל איזשהו חוק אשר יכול להתיר לאנשים לפרסם ע"ג לוחות או כל דרך אחרת חוקית בדרך בין עירונית, או שיוצא בזה שכולם פשוט עבריינים ועוברים על החוק.
תראה אני בדקתי טיפה באתרים בחו"ל ושם הנושא הרבה יותר מקובל מאשר פה בארץ ושם כולם מפרסמים בדרכים בין עירוניות ומהירות.
האם יש מרחק מסויים מהכביש שאדם יכול להציב שלט פרסום והוא לא יעבור על החוק ?
ברור לי שכל פרסום חייב לקבל הייתר מהרשיות אך מראש החוק הוא כ"כ מחמיר שאין כל סיכוי בכלל לקבל הייתר כזה, אלה אם כן אתה זוכה במכרז ברשות המקומית, אך זאת בעיה משום שפה יש קצת מונופוליזם לחברות גדולות בלבד, כי רק חברות ענק בעלות קשרים, וממון רב יכולות לגשת למכרזים כאלה, כך שיוצא מראש כביכול שהמדינה מונעת מעסקים להתפתח אך נותנת לגדולים לגדול יותר.
האמת אני עושה מחקר בתחום, האתר שלכם מאד ידידותי ונוח למשתמש, והוא נתן לי המון חומר חיוני .
אך נשארתי עם שאלה לא פתורה אולי תעזרו לי בה, איך יכול מפרסם לפרסם את העסק שלו או חברת פרסום חוצות יכולה לפרסם פרסומות בכבישים בין עירוניים ?
האם זה תלוי במרחק מהכביש או שפשוט אין שום דרך לפרסם בדרך בין עירונית, ושוב אני חוזר על זה שברור לי שצריך אישורים לכל שלט, אך האם יש תנאים מסויימים שחברה או אדם פרטי ינהג לפיהם ויתנו לו בכלל אישור להצבת שלט פרסום ?
ועוד שאלה אחרונה האם יש הגבלה על גודל השלט או שזה פשוט מצריך יותר אישורים ככול שהשלט יותר גדול.
תודה על תשומת הלב והזמן שהקדשת לי.
במידה ואת/ה לא הגורם שיכול לעזור לי אנא הפנה אותי לגורם שלדעתך יוכל לענות לי על השאלות שלי.
בתודה.
דני