Archijob - Studio לוח מודעות דרושים | חיפוש עבודה | לוח דירות | יד-2 מערכת הפורומים לימודי עיצוב - לימודי אדריכלות אדריכלים , מעצבים פנים , מהנדסים , קבלנים חברות ומוצרי בניה ועיצוב חדשות וארועים ראיונות אדריכלים ומעצבים חשיפת פרויקטים - אדריכלים ומעצבים סקר שכר אדריכלים מעצבים ומהנדסים תחרויות אדריכלות ועיצוב בינלאומיות לוח דרושים מאמרים המגזין של archijob archijob פרסום באתר archijob אודות archijob עמוד הבית - archijob קבעו כעמוד הבית שליחת פרויקטים ומאמרים לאתר - archijob יצירת קשר - archijob שרותי השמה תפריט עליון
לכניסה לפורום: בניה מתקדמת לחצו כאן הדפסה
נושא:

המלצה חמה


מחבר ההודעה: אבנר אליהו- דוא"ל לכותב
בתאריך: 21/05/2019 18:38:18
לכניסה לפורום: בניה מתקדמת לחצו כאן
הדפסה
אני ואשתי החלטנו להיכנס להרפתקאה של בניית בית, רצינו להגשים חלום ישן של שנינו שהוא גם מאוד פשוט במהותו. בית משל עצמנו.

לצערינו הפנטזיה על בית כמו בסרטים התנגשה במציאות הכלכלית בארץ והבנו מהר מאוד שנצטרך להתפשר על המון דברים כדי לגור במקום נחמד.
למזלנו, חבר קרוב המליץ לנו על שתיים שלוש חברות שונות המתמחות בבנייה קלה וניידת. (נראה לי שבהגה המקצועית זה נקרא בניה יבילה)

לאחר שנפגשנו עם כל החברות בחרנו בחברת א.ב.ד בנייה קלה (לא רק בגלל המחיר, קודם כל בגלל היחס והרגשת האמון שהרגשנו בפגישה) עכשיו כשאנחנו סופסוף גרים בבית שלנו רציתי להמליץ לעוד אנשים על החברה הזו, מחירים נוחים וללא חריגות מהתקציב המובטח, עמידה בלוחות הזמנים ויותר חשוב מהכל, הם זרמו עם כל השיגועים של אשתי :)

http://www.mivne.com/