|
|
לכניסה לפורום: בניה מתקדמת לחצו כאן
|
הדפסה
|
נושא: תשובה
מחבר ההודעה:
אילן - מייטק ישראל- דוא"ל לכותב
בתאריך: 15/09/2014 18:29:11
|
|
תוכן ההודעה:
אלדד שלום
שאלות מצוינות.
החיפוי הדק הוא בד"כ מהווה תשתית לחיפוי נוסף והמכלול הוא למעשה המוצר הסופי. רוב החיפויים המשווקים בארץ כמו אקוהפנל, מסטרקיר ודנסגלס אלו מוצרי יבוא שמיוצרים ע"י חברות ענק שמשווקות בעולם אלפי מטרים של המוצרים האלו. אני אישית עשיתי תוספת בביתי והשתמשתי באחד החיפויים שציינתי. עכשיו אחרי כמעט 10 שנים התוספת נראית חדשה לגמרי.
במידה ואתה מחפש חיפוי עבה אני מציע שתיבחר באיטונג-טק. ניתן לקבל את החיפוי בעובי של 5 ס"מ ו 7.5 ס"מ. סה"כ עוביו של קיר פלדה בחיפוי איטונג-טק חיצוני וגבס פנימי הוא 25 ס"מ.
האחריות לא אחידה. בדוק עם כול ספק מה האחריות שלו, אבל אם הספק רציני הוא יגבה את המוצר שלו גם מעבר לתקופת האחריות.
אני מניח שאותך מעניינת יכולת התליה על הקיר הפנימי שהוא בד"כ עשוי מגבס כפול או גבס מעובה. לכול מוצר יש את ההגבלה שלו ובמידה ואתה חורג מהמקסימום המותר תמיד תוכל להתחבר לניצב הפלדה הממוקם כל 60 ס"מ. מגנט קטן יגלה לך את מיקומו.
הבידוד מוכנס בין ניצבי הפלדה. לסוג החיפוי אין השפעה על הבידוד.
באתר מייטק בקטגוריה סרטונים יש סרטון של הקמת בית עם איטונג-טק. הקבלן במקרה זה בחר לחפות את הקירות במפעל ולהביא לאתר קירות מחופים.
http://www.mitek.co.il/סרטוני-מבנים.htm
בברכה
אילן - מייטק ישראל

|
|
לכניסה לפורום: בניה מתקדמת לחצו כאן
|
|
אתם נמצאים בשרשרת הודעות זאת:
|
|
|
|
|