Archijob - Studio לוח מודעות דרושים | חיפוש עבודה | לוח דירות | יד-2 מערכת הפורומים לימודי עיצוב - לימודי אדריכלות אדריכלים , מעצבים פנים , מהנדסים , קבלנים חברות ומוצרי בניה ועיצוב חדשות וארועים ראיונות אדריכלים ומעצבים חשיפת פרויקטים - אדריכלים ומעצבים סקר שכר אדריכלים מעצבים ומהנדסים תחרויות אדריכלות ועיצוב בינלאומיות לוח דרושים מאמרים המגזין של archijob archijob פרסום באתר archijob אודות archijob עמוד הבית - archijob קבעו כעמוד הבית שליחת פרויקטים ומאמרים לאתר - archijob יצירת קשר - archijob שרותי השמה תפריט עליון
חשיפת אדריכלים חשיפת מעצבים חשיפת סטודנטים   מעונינים להחשף כאן ?
6/4/2021 
קו ראשון לים
מאיה דרעי
פרוייקט גמר שנה ג
קורס: סטודיו בתכנון היברידי
מרצה: אדריכל מתתיהו אבשלומוב
אוניברסיטת אריאל בשומרון

21/3/2021 
מעברים משפחתיים
אדריכלית: טל גולדשמיט פיש
צילומים : עמית גירון

4/2/2021 
עיצוב דירת גן משפחתית
מעצבת: מיכל גוטמן
צילום:  מירב פלברג

21/1/2021 
טיפוח אקלים רגשי
ירדן וייצמן

פרויקט גמר 2020
במסגרת סטודיו עיצוב סביבות לימודים חדשניות
בהנחיית אדריכל גיל נקר ועוזרת הוראה מעצבת חן גור
המסלול לעיצוב פנים בית הספר לעיצוב וחדשנות
המכללה למנהל

28/12/2020 
בין הטפל לעיקר - מרכז הסמכה וסחיטה, שפד"ן
א. לרמן אדריכלים צילום: עמית גירון

22/12/2020 
מעונות לנשים מוכות
נועם נעמן, שחר גולצמן, ספיר רז
שלושה פרוייקטים במסגרת סטודיו אקולוגי - שנה ג'
בית הספר לארכיטקטורה באוניברסיטת אריאל
בהנחיית אדר' מתתיהו אבשלומוב

22/11/2020 
בית הפרופילים החכם
עיצוב- גילי רשף-גול
בית חכם – טופ אודיו
צלם – איתי בנית

5/11/2020 
השלם גדול מסך חלקיו

עיצוב: אפרת שמי - אומניות פנים
צילום: איתי בנית

26/10/2020 
פארק אטרקציות מודיעין
V5 אדריכלים
צילום: רן ארדה
צילומי רחפן: דורון עד

21/10/2020 
לדבר אל הקירות - הצצה לדירת פנטהאוז בכפר גנים בפ"ת.

הדר דור עיצוב פנים
צלם: יואל אליווה

4/10/2020 
מלון בן 60 קומות הבנוי מקונסטרוקצית  PLA
סטודנטית: חן כהן
 פרוייקט גמר שנה ג
קורס: סטודיו בתכנון ארכיטקטוני
 מרצה: אדריכל מתתיהו אבשלומוב
אוניברסיטת אריאל בשומרון

22/9/2020 
בית הספר לאדריכלות על שם עזריאלי אוניברסיטת תל אביב -
הצעה לתחרות

פלוק אדריכלים

13/9/2020 
הברית החדשה- מרחב שיוויוני בנצרת
פרוייקט הגמר 2020
הסטודנט:  אליאס מויס
המחלקה לאדריכלות
המרכז האקדמי ויצו חיפה
ראשת המחלקה: אדריכלית ד"ר דנה מרגלית

31/8/2020 
עיצוב מלמד
רון בובליל
פרויקט גמר 2020
במסגרת סטודיו עיצוב סביבות לימודים חדשניות
בהנחיית אדריכל גיל נקר ועוזרת הוראה מעצבת חן גור
המסלול לעיצוב פנים בית הספר לעיצוב וחדשנות
המכללה למנהל

26/8/2020 
גילגולה של דירה - תכנון, הדמיה, ביצוע
עובד קדם
סטודיו קדם לאדריכלות ועיצוב
צלם: גידי בועז

16/8/2020 
מגדל התפר בתל אביב
יובל נגר בחובר
סטודנטית שנה ג' לארכיטקטורה
פרוייקט במסגרת קורס עיצוב אקולוגי
אוניברסיטת אריאל בשומרון

3/8/2020 
מכבי יפו א'
תכנון: מילבאואר אדריכלים 
הדמיות: ViewPoint 

20/7/2020 
מרכז אמיר המחודש
אופיר שדה הולנדר
קורס סטודיו אקולוגי 2020
אוניברסיטת אריאל בשומרון
מנחה: אדר' מטי אבשלומוב

18/5/2020 
חמים ונעים- חלל ביתי אריסטוקרטי
תכנון, עיצוב ואדריכלות: שירלי דן
צילום: שי אדם

5/5/2020 
התחדשות עירונית בבת ים
גיל מינסטר אדריכלים- אדריכלות ועיצוב אורבני
הדמיות: באדיבות המשרד

20/02/2011  
  The Robert and Yadelle Sklare Family Library, Kinneret College on the Sea of Galilee
2005, 1ST prize invited architecture competition.
2010, Completed.


Schwartz Besnosoff Architects

הספריה האקדמית כנרת ע"ש משפחת רוברט ויידל סקלאר
2005, מקום ראשון תחרות אדריכלים מוזמנים
2010, גמר ביצוע


שורץ בסנוסוף אדריכלים

 
לחצו על התמונות הקטנות להגדלה
חלל האטריום המרכזי, מערכת של טרסות ישיבה ולימוד א פורמאלי
1
מבט ממרחב לימוד הקבוצתי אל חלל האטיום המרכזי
2
פרט
3
חלל האטריום המרכזי, אמפי ישיבה פתוח
4
מבט מאמפי הישיבה הפתוח
5
פרט
6
מבט אל נוף הכנרת הנשקף ומשתקף בחלל האטריום המרכזי
7
חזית צפון מערבית
8
חזית מערבית
9
חזית צפונית
10
חזית צפון מערבית - פרט
11
חזית צפונית
12
חזית מערבית
13
חתך אורך
14
חתך רוחב
15
תוכנית קומה ראשונה - כניסה ראשית
16
תוכנית קומת קרקע
17
תוכנית קומה שניה
18
תוכנית קומה שלישית
19
  

הספריה האקדמית כנרת ע"ש משפחת רוברט ויידל סקלאר
2005, מקום ראשון תחרות אדריכלים מוזמנים
2010, גמר ביצוע

האם כלל יש צורך היום בספריות?
בתכנון ספריה חדשה עולה השאלה: האם בימינו שאפשרויות החיפוש והנגישות לידע זמינה יותר מאי פעם ומחשב ביתי סטנדרטי יכול להכיל כמות מידע של ספריה טיפוסית עדיין קיים צורך בספריות? עם זאת, אנו מוצאים כי הנחיצות של ספריות ברחבי העולם לא פגה, ויש יאמרו, כי אף עלתה. ואכן בשנים האחרונות הוקמו מספר רב של סיפריות ברחבי העולם המהוות אייקונות תרבות ושל מצוינות אדריכלית. מחקרים וסקרים שונים שנערכו בקרב סטודנטים, ביקשו מהם להשיב האם ומדוע הם מגיעים לסיפריה כיום, כאשר המידע והאינטרנט זמינים להם מהבית? רוב התשובות העלו את הקושי ליצור סביבת לימודים בבית. המסקנה העולה מכך, היא כי הצורך בספריות עודנו קיים.

מרחב הספריה
מרחב הסיפריה מאפשר תהליכים של העברת מידע באופן אופטימלי. מחד, הוא מספק אפשרות לשהיה במקום באופן המעודד ריכוז והתעמקות לצורך למידה. מאידך, מאפשר מרחב הספריה גם את המפגשים עם אנשים אחרים, שבאו למקום מאותה סיבה, ומהווה מרחב חברתי לכל דבר. היות ולהתרחשות החברתית והתרבותית משמעות מכרעת בתפקוד הסיפריה החלטנו כי זו תהווה מרכיב מרכזי בהצעתנו לפרויקט. על מנת שהסיפריה לא תהפוך למחסן ספרים קודר וריק יש לבסס אותה על עוגנים אשר יהוו מוקד משיכה עבור המשתמש.

בניה בנוף, נוף בבניה
למושג "נוף" מרכיב מרכזי בעבודתנו התיכנונית השגרתית בכלל, ובהצעה זו בפרט, לאור יופיו של נוף המקום. חפשנו דרך להטמיע את  מושג הנוף באופן עמוק בבנין. מסקנתנו היתה, שיש ליצור סביבה ולא בנין. שיש ליצור מקום העומד בדרישות הפרוגרמה, אבל גם תורם ליצירת סביבה, מקום המשתמש בסביבתו, מכניסה אל תוכו, ומאפשר לה לעבור בעדו. מאותה הסיבה, אנו רואים חשיבות רבה לאפשרות של מעבר רציף והמשכי מן הבנין הקיים, דרך בניין הספריה המוצע, ועד לאגף הכיתות העתידי.

הספריה- טיול בנוף
הביקור באתר הפרויקט ביום המפגש לווה בטיול קצר בין הביתנים הזמניים והגבעה, המשקיפים לנוף מדהים. חשבנו כי הדרך המוצלחת להטמיע את רוח זו של ה"מקום" בבנין, היא באמצעות שילוב של רעיון ה"טיול" בהצעה. הבנין צומח מן הקרקע כקפל טופוגרפי, וההליכה בין אגפיו, היא הליכה נופית לכל דבר. החל באלמנט הציבורי המרכזי בתוכו, אשר ממשיך את הרחבה החיצונית, דרך "קפל הקרקע" המתחיל ברחבת הכניסה, מייצר ומעצב את רחבת הפנים כחלקת נוף פנימי. הטיפול העיצובי במרכז הבנין הוא כשל אלמנט נופי, והתנועה בו מוכתבת ומאורגנת ביחס לנוף. כל אלו מאפשרים לקיים במקום, בחוץ כמו בפנים, ארועים מיוחדים, של כלל הקמפוס (ריקודי עם, יריד סטודנטים ברחבה החיצונית, או הקרנות סרטים במעלה הרמפה הפנימית ועוד). האזור המרכזי, "קפל הקרקע" המטפס מעלה- מהווה את מרכז ההתרחשות ואת לב הספריה. החלל בנוי רמפה (המאפשרות  גם תנועת נכים) ויוצר בתוכו אזורי ישיבה לא פורמליים, בגדלים שונים. כמו כן הוא מהווה אמצעי נגישות נוסף למחסני הספרים.

סיטואציות של למידה
חפשנו דרך ליצור מרחב עשיר מגרה, דינמי ועשיר בסיטואציות. החל מישיבה פורמלית,  מול נוף פסטורלי עם אפשרות לריכוז מירבי, דרך ישיבה בקבוצות בחדרי סמינר, לימוד מול המחשב ומול הנוף, וכלה בסביבה נינוחה לעיון, או לישיבה בלתי פורמלית בקבוצות.
חיפשנו דרך לארגן את המצבים השונים, באופן שיתמכו זה בזה, ויבנו יחד חוויה סטודנטיאלית בקמפוס. ההחלטה העקרונית היתה ליצור קומת קרקע המשקיפה באופן פנורמי, רחב ובלתי מופרע על נוף הכנרת הקסום. הקומה  מחוברת  לקומת הכניסה בעזרת מדרגות ומעלית אך אין לה מלבד זאת קשר חללי אחר למרחב הסיפריה. זהו המקום המאפשר את התנאים האיכותיים ביותר ללמידה ולריכוז מירביים.
חלל הכניסה, הוא הקומה האמצעית, מחובר לקומה העליונה בחלל מרכזי באמצעות "קפל הקרקע" ומהווה מערכת של "טרסות" שהן מעין "מרחב ציבורי" זעיר. רחוב פנימי מטפס מאפשר סוגי הישיבה מגוונים במרחב ציבורי זה. הוא לב הסיפריה, מרכז ההתרחשות  החברתית  והוא מחובר לאיזורי אחסון הספרים באופן מידי ומזמין. אנו מאמינים כי החלל הזה יהווה מקום איכותי ומזמין עבור קהל הסטודנטים וכי הם ינצלו את המרחבים השונים המוטמעים בו בכל עת פנויה שתיהיה בידם.
שטחו של מרחב זה נוצר מצירוף השטחים של הפונקציות אזור ישיבה בלתי פורמלי לובי הכניסה  ותצוגת כתבי עת, ואינו מהווה תוספת שטח לשטחי הפרוגרמה.
באגף הדרומי של הקומה ריכזנו את משרדי הסיפריה הנהנים באופן כזה מפרטיות ומכניסה נפרדת המשמשת גם ככניסת שרות. מצאנו הזדמנות נוחה למקם את חלל המולטימדיה מתחת לקפל הקרקע דבר המאפשר יצירת חלל מדורג אשר יאפשר הקרנות ושימוש בחלל זה כחלל הקרנות ל-60 איש.
תפיסת  התכנון בנושא איחסון הספרים  מאפשרת גמישות רבה. מצד אחד מוצעים ארבעה אזורים (בכל מפלס יש שטח לאחסון – לצורך נוחות לחלוקה ולשימוש ).  עם זאת, לאור פתיחותו,ולאור הנגישות הנוחה אליו מהחלל המרכזי או ממהלך המדרגות והמעלית, נתפס  מרחב אחסון הספרים כיחידה הומוגנית אחת. כמו כן שיטת האחסון הקופמקטית איפשרה ניצול השטחים לצרכים סוציאליים-מרחב ההתרחשות.

תהליך התכנון
תהליך התכנון של הפרויקט בוצע ברובו דרך בדיקה של החתך, זאת על מנת לאפשר התאמה מירבית בין הפונקציה וגבה הקומה. בחינות אלו הובילו לכך ששלושת הקומות הטיפוסיות של הבנין איפשרו קומת ביניים באזורי אחסון הספרים, קבלת גובה קומה פונקציונלי   באזורי המשרדים וכן קבלת גג חופשי של כ-200 מ"ר בחלקה האחורי של הקומה השלישית המשמש לאחסון המערכות המכניות של הבנין (מיזוג האויר וכיוב'), מבלי להזדקק להסתרות מלאכותיות-באופן כזה נצנו באופן מירבי את החתך התאפשר על פי הנחיות התב"ע(ולא בוזבזה קומה שלמה לצורך מערכות הטכניות). עיצוב הבנין והמסות נגזרו מתוך רצון לחשוף חזית מירבית לחלל הסיפריה המרכזי(קומת הקרקע) ומאידך לאפשר חזית טובה לבנין הכיתות העתידי, וכן למנוע הסתרה עבור בנין השחף. עקב הנוכחות הדומיננטית של בנין השחף-(צורה ציפוי חזיתות וגג הרעפים) מצאנו לנכון כי בנין הסיפריה יהיה בעל אופי מאופק ורגוע (חומרי גמר מוצעים: טיח או אבן מלח בהירה וזכוכית משוכללת).
אנו מאמינים כי סיפריה מהסוג המוצע תיצור סביבה חברתית אקדמית  מרכזית משמעותית תרבותית מרתקת ומעשירה בהווי הקמפוס ותתרום באופן משמעותי לתהליך המחקר וההכשרה של מורי ותלמידי המכללה.


יזם:  המכללה האקדמית כנרת בעמק הירדן
תורמים:  קרן משפחת סקלאר
            קרן רש"י
            המועצה להשכלה גבוהה
אדריכלות:  שורץ בסנוסוף אדריכלים

צוות תכנון: גבי שורץ, רועי טלמון, יוליה גרינקרוג, אברהם רוטל, גלעד אולמן
ניהול:  קרן רש"י, אדריכל שלומי פריאנטה
קונסטרוציה: יוסי שירן הנדסת בנין בע"מ
חשמל:  דן שרון מהנדסים יועצים 2002 בע"מ
אקוסטיקה:  ש. משיח יועצים לאקוסטיקה
מעליות:  ד. ברנע
אדריכלות נוף: מילר-בלום ושות' תכנון סביבתי בע"מ
מיזוג אויר:  לניר וישקין מהנדסים בע"מ
בטיחות:  נפתלי רונן
אינסטלציה: עדה ברונפמן מהנדסים יועצים בע"מ
קבלן מבצע: י.מ. שובל 2000 הנדסת בנין ויזמות בע"מ

צילום:  עמית גרון




The Robert and Yadelle Sklare Family Library, Kinneret College on the Sea of Galilee
2005, 1ST prize invited architecture competition.
2010, Completed.

The Library Space
The space of the the Robert and Yadelle Sklare Family library enables optimal transfer of information. On the one hand, it provides the opportunity to spend time in an atmosphere that encourages concentration and study. On the other hand, the library space enables interaction with other people who are there for the same reason, thus constituting a social space in every sense. Because social and cultural activity plays a critical role in the functioning of the library, we made this a central component in our project proposal.

Building in the Landscape, Landscape in the Building
The concept of landscape is central to our planning work. Seeking a way to incorporate the concept of landscape in the building, we created an environment, and not a building. We needed to meet the requirements of the general plan, but also help create a place that utilizes its surroundings, integrates them within it and enables them to pass through it.

The Library as a Walk in Nature
The visit to the project site on the day of the meeting included a short tour among the temporary structures and the hill, with its spectacular view. We believed that the best way to instill this spirit of "place" in the building is by integrating the idea of a walk in the proposal. The building arises from the ground like a topographic fold, and passing through its wings is a walk through nature in every sense. From the central public element that continues from the outdoor courtyard, through the fold that begins in the entrance lobby, the interior space is created and designed as a internal landscape. The center of the building is designed like a landscape element, and the movement within it is determined and organized in relation to the landscape. All these enable the organization, inside and outdoors, of special events for the entire campus (folk dancing, a student fair in the outer courtyard, films at the top of the inner ramp and more).  The central area, the fold that climbs up, constitutes the hub of activity and the heart of the library. The space is built as a ramp (thus also providing access for disabled people), with informal sitting areas of varying sizes within it. It also serves as an additional means of access to the book storerooms.

Learning Situations
We sought a way to create a diverse, inspiring, dynamic space for situations of many types – from formal seating facing the pastoral landscape (a setting for maximum concentration) and group seating in the seminar rooms, studying at a computer and facing the landscape, to a comfortable environment for studying or sitting informally in groups. We wanted to organize the different situations so that they support one another, together creating a student experience on campus. The resulting was the creation of a ground level with an uninterrupted panoramic view of the magical Sea of Galilee. This level is connected to the entrance level by stairs and an elevator, but otherwise it has no spatial connection to the library space. This is the place that offers the best conditions for studying and concentrating. The entrance lobby, at the mezzanine level, is connected to the upper level in the central area by means of the fold; it is a system of terraces that create a sort of mini public space. An inner climbing street enables varied types of seating in this public space. This is the heart of the library, the center of social interaction, and it is directly connected to the book storage areas. We believe that this space will constitute a quality, inviting place for the students and that they will take advantage of its different spaces whenever they have free time. The area is created by combining spaces that function as informal sitting areas, the entrance lobby and the display of periodicals. It does not involve the addition of space beyond that defined in the general plan. We found a suitable location for a multimedia space under the fold, where a graduated space can serve for showing films. The planning concept regarding book storage allows broad flexibility. We propose four storage areas, however, because the space is open, and accessible from the central space it is perceived as a single homogenous unit. In addition, the compact method of storage enables use of these areas for social interaction.


Initiator:  Kinneret College on the Sea of Galilee
Donor:  Sklare family foundation
            Rashi foundation
            Council for Higher Education
Architects: Schwartz Besnosoff Architects LTD. 
Team: Gaby Schwartz, Roy Talmon, Julia Grinkrug, Abraham Rotal, Gilad Ulman
Management: Rashi Foundation, Arch. Shlomi Pariente
Supervision: M. Barnea, Engineering and building LTD
Construction: Yossi Shiran Construction engineering
Electricity: Dan Sharon engineering
Acoustics: S. Mashiah Audio and Acoustics LTD
Elevators: D.Barnea
Landscape: Miller Blum and Co Environmental Planning LTD
Air conditioning: Lanir Vishkin Engineers Ltd
Safety Consultant: Naftali Ronen
Plumbing: Ada Bronfman Enginners and consultants LTD
Contractor: Y.M. Shoval 2000 Engineering and construction, Eng. Eran Druker.

Photography: Amit Geron


 
The Robert and Yadelle Sklare Family Library, Kinneret College on the Sea of Galilee
2005, 1ST prize invited architecture competition.
2010, Completed.


Schwartz Besnosoff Architects

Architects: Schwartz Besnosoff Architects LTD.
http://www.arch-sb.com
Team: Gaby Schwartz, Roy Talmon, Julia Grinkrug, Abraham Rotal, Gilad Ulman

הספריה האקדמית כנרת ע"ש משפחת רוברט ויידל סקלאר
2005, מקום ראשון תחרות אדריכלים מוזמנים
2010, גמר ביצוע


שורץ בסנוסוף אדריכלים



שורץ בסנוסוף אדריכלים
http://www.arch-sb.com
צוות תכנון: גבי שורץ, רועי טלמון, יוליה גרינקרוג, אברהם רוטל, גלעד אולמן

חשיפת אדריכלים חשיפת מעצבים חשיפת סטודנטים   מעונינים להחשף כאן ?



יצירת קשר ופרסום באתר

פרסום ב Archijob
יצירת קשר
שרותי השמה
קראו אודות אתר Archijob
חשיפת פרויקטים
שליחת חדשות
המלצות לשיפור
המליצו לחברים

חתימה על ניוזלטר

הוספת ארכיג'וב למועדפים

קביעת האתר כעמוד הבית

 

ארכיג'וב-סטודיו

קורס רוויט
Revit

קורס אוטוקאד
קורס סקצ'אפ
Sketchup

קורס ויריי לסקצ'אפ

קורס פוטושופ
קורס פוטושופ
לאדריכלים ומעצבים

קורס אילוסטרייטור
קורס אוטוקאד
תלת מימד

קורס עיצוב פנים
מכינה לעיצוב
מכינה לאדריכלות
הכנת תיק עבודות
קורס הום סטיילינג

לימודים וקורסים

לימודי אדריכלות
לימודי עיצוב פנים
תואר שני באדריכלות ועיצוב
לימודי עיצוב תעשייתי
לימודי תקשורת חזותית עיצוב גרפי
לימודי אדריכלות נוף
לימודי הנדסה אזרחית
מכינות לעיצוב ואדריכלות
לימודי אוטוקאד
לימודי פוטושופ
לימודי רישום וציור
לימודי צורפות
לימודי עיצוב אופנה טקסטיל
לימודי צילום

טיפ אוטוקאד

אנשי מקצוע

אדריכלים
מעצבי פנים
מהנדסי בנין
קבלני שיפוצים
אדריכלי נוף
מעצבים תעשיתיים
מעצבים גרפיים
מבצעי הדמיות
בוני מודלים
ניהול / פיקוח בניה

 

לוח המודעות

דרושים
חיפוש עבודה
לוח דירות - נדלן
קונים - מוכרים

 

חברות ומוצרים

ריצוף
דלתות
אביזרי אמבטיה
ריהוט
מטבחים
חלונות
ריהוט משרד
גינה ונוי
תאורה
עץ
ריהוט גן
קרמיקה
אלומיניום
אבן
חיפוי וציפוי
פרגולות
פרקט

 

פורומים

פורום אדריכלות
פורום בניה
פורום עיצוב פנים
פורום בניה ירוקה

פורום ריצוף
פורום אלומיניום
פורום צבעים וטיח
פורום מים
פורום מיזוג אוויר
פורום דלתות
פורום יבוא אישי מסין
פורום פרזול ועץ

פורום תאורה
פורום איטום בידוד אקוסטיקה
פורום גבס
פורום זכוכית
פורום חיפוי וציפוי
פורום שיש ואבן
פורום בית חכם אודיו-וידאו
פורום אנרגיה סולארית
פורום ריהוט משרדי
פורום תמ"א 38
פורום מדרגות
פורום מטבחים
פורום מיגון וממ"דים
פורום מחשבים ורשתות
פורום הדפסות ופלוטרים
פורום אוטוקאד
פורום הדמיות
פורום סקצ'אפ
פורום פוטושופ

 

 

האתר מנוהל באמצעות חברת ארכיג'וב עסקים בע"מ | כל הזכויות שמורות: איתי אלמוג-בר , אדריכל - יוצר האתר  2000 - 2020 ©
טלפון : 03-7467780 | דוא"ל :
webmaster@archijob.co.il  |  כתובת: ארכיג'וב עסקים  רחוב תובל 20 קומה 1 מתחם הקיבוץ רמת גן (מחוז תל אביב)
www.Archijob.co.il  |  www.Archifind.co.il  |  www.Archijob.biz  |  www.archijob-studio.co.il

Archijob Business ltd operates the Archijob website  |  All rights reserved : Itay Almog - Bar, Architect - Site creator  2000 - 2020 ©
phone: +972-3-7467780 | email:
webmaster@archijob.co.il  | address: Archijob Business , 20 Tuval st. Ramat Gan (Tel Aviv District)