פרחי המחר של האדריכלות הישראלית- פרס דוד עזריאלי
|| אקדמיה
פרס דוד עזריאלי לבוגרי בתי הספר לאדריכלות בישראל 2009/2010
פרס עזריאלי מהווה נקודת זינוק עבור סטודנטים שסיימו את לימודיהם ועומדים לקראת תחילת הקריירה המקצועית שלהם, הפרס מעודד את היצירתיות ואת היכולת לשלב ולאזן בין השיקולים השונים בתהליך התכנון הארכיטקטוני.
התחרות ביוזמת האדריכל והיזם דוד עזריאלי התקיימה זו השנה השישית ברציפות תוך שיתוף פעולה בין הפקולטות לאדריכלות מחמישה בתי הספר המורשים בארץ ועמותת האדריכלים. מטרת שיתוף הפעולה הינה לעודד את המצוינות והאיכות בלימודי אדריכלות בישראל ולחזק את הקשר וההפריה ההדדית עם הקהילה המקצועית בישראל ובעולם.
בתערוכה, שתוצג בגלריה על שם פ.ק. הניך בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון החל מה-14.12.201, מוצגים 15 פרויקטי גמר מצטיינים מבתי הספר לאדריכלות בישראל שהוגשו כמועמדים לקבלת פרס דוד עזריאלי לשנת 2009/2010.
זוכי הפרס השנה הם שגיא רכטר ואמיר תומשוב, בוגרי הפקולטה לארכיטקטורה בטכניון, על עבודתם Dolly City העוסקת בייצוג וניתוח של כאוס אורבאני על בסיס ספרה של אורלי קסטל-בלום. פרס ציון לשבח הוענק לג'ודי נשאשיבי וראמי קובטי גם הם מן הפקולטה לארכיטקטורה בטכניון, על עבודתם Uni-Diversityהמחפשת אחר פתרונות לדו קיום בעיר נצרת בתהליך הפיכתה למטרופולין. פרס ציון לשבח נוסף ניתן לתומר דיקמן וניר לוי, בוגרי הפקולטה לארכיטקטורה באוניברסיטת תל אביב, על עבודתםLet me live המשתמשת במהפכה הדיגיטלית לבחינה מחודשת של סביבת המגורים.
התערוכה תוצג בין התאריכים: 14.12.2010-09.01.2011
בגלריה ע'ש פ.ק. הניך, בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון
קבלת פנים חגיגית תתקיים ביום ראשון ה-09.01.2011 בשעה 15:00
ברכות:
- דניאל שושן, יו'ר הועד המנהל, הגלריה על שם פ.ק. הניך
- פרופ' פרץ לביא, נשיא הטכניון
- אדר' דוד עזריאלי
- פרופ' יהודה קלעי, דיקן הפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים
- אדר' אבי טולדנו, נציג עמותת האדריכלים
לפרטים, אוצרת הגלריה: שרון יאבו איילון, 054-5831597
|
|
למרות הכל: ענף האדריכלות והעיצוב בתנועה
רענון אביבי לבית: מבצעים והשקות לפסח
מול הכנרת: בית שמרגיש כמו חופשה - אדריכלות ועיצוב: סטודיו 'רות ולבנה'
צבע כאמירה של שמחה: השפה האופטימית של סטודיו טולה
נשים שיודעות לבנות, לעצב ולהוביל
קולקציות 2026 אביב
דווקא עכשיו: צאו החוצה מאת שי דוד, מעצב נוף, כרכום
הגוונים החדשים באקריל - בלורן
מלון בוטיק פרטי: דירה בראשון לציון שעוצבה כפרק חיים חדש - מעצבת פנים שני חיוט
לא רק עיצוב - יצירה מחדש של בית - מעצבת פנים גלית ששון
הצד השמח של העיצוב: הבחירות שעושות חג בבית
אהבה על שרטוטים: כשהשיפוץ הופך למבחן הזוגיות
הוא רצה מודרני. היא חלמה כפרי. והמעצבות? מצאו דרך שלישית
עולם המטבחים: כל מה שרצית לדעת
ט״ו בשבט בבית – אדריכלות ועיצוב כדרך חיים המחוברת לטבע