חברת Campus פעילה בתחום הדפוס הדיגיטלי כבר מעל ל20 שנה ואנו דואגים להתעדכן בטכנולוגיות המתפתחות כדי להעניק ללקוחותינו פתרונות מהירים, נגישים וידידותיים לסביבה.
לאחר שנים של עבודה מול מעצבים מסחריים, מעצבי פנים וסטייליסטים אנו יודעים ממקור ראשון כי בעולם העיצוב יש לשמור על ראש פתוח ועיניים פקוחות כדי לזהות את הטרנדים והסגנונות החדשים שצצים בקצב מהיר.
החידוש האחרון מבית Campus הינו קו מוצרים חדשני לשדרוג מהיר של חללים, רהיטים, דלתות וקירות בחללים פרטיים וציבוריים.
אנו שמחים להציג בפניכם את- Cover Style- עולם שלם של חיפויים!
שיטת Cover style פותחה במיוחד עבור חללים פרטיים וחללים ציבוריים כדי שתוכלו להמשיך ולפעול באופן רציף, ללא סגירת שטח העבודה או חלק ממנו לצורך שיפוצים. מדובר בתהליך קל, שקט, ללא תופעת לוואי כמו ריחות או אבק ולא פחות חשוב במחיר נגיש.
החיפויים מגיעים במגוון רחב של טקסטורות המדמות חומרי גלם יוקרתיים כגון: עץ, שיש, עור וטקסטורות תלת מימדיות.

צילומים באדיבות יח''צ

צילומים באדיבות יח''צ